Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim e-HRM professionals & e-HRM consultancy

Image
Reijn Professionals
Tekst

Wil jouw organisatie HRM-processen digitaliseren, bijvoorbeeld om meer inzicht, tijdwinst en ruimte te creëren? En heb je daarbij behoefte aan expertise van buitenaf? Een interim e-HRM specialist via Reijn kent de processen, mensen en regelgeving en ondersteunt bij de implementatie en inrichting van e-HRM.

e-HRM consultancy via Reijn

De e-HRM en ERP consultants hebben jarenlange ervaring en kennis van de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. AFAS kent voor hen geen geheimen als het gaat om HRM, looninrichting, financiën en projecten. Maak gebruik van hun kennis zonder direct een groot, intensief en duur traject rondom de inrichting of optimalisatie van AFAS te starten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim e-HRM professionals voor een opdracht of project

Beschik je over een opdracht en zoek je een ervaren e-HRM consultant? Of wil je voor langere tijd een e-HRM expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in onder andere de profielen van Business consultant, e-HRM consultant, PSA consultant en Salaris consultant.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van e-HRM professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze e-HRM professionals

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten