Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim data professionals & data consultancy

Image
Reijn Professionals
Tekst

Wil jouw organisatie data gedreven werken en meer resultaat uit off- én online data halen? En heb je daarbij behoefte aan expertise van buitenaf? Een interim data specialist via Reijn geeft het data project structuur en schept orde in de ‘information overload’ die soms ontstaat. Onze specialisten helpen jouw organisatie om met data betere beslissingen te maken.

Data consultancy via Reijn

Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren data professionals, gespecialiseerd in onder andere data analytics, customer experience, digital marketing en data science. De data specialisten werken veel op locatie bij opdrachtgevers, maar zijn onderdeel van een hecht team en delen daarin hun kennis en ervaring. Zo heb je via één data professional indirect toegang tot de kennis van maar liefst 65 specialisten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim data professionals voor een opdracht of project

Beschik je over een opdracht en zoek je een ervaren data consultant? Of wil je voor langere tijd een data expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in onder andere de profielen van Data analist, Data engineer, Data scientist, User experience analist en Web analist.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van data professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze data professionals

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten