Overslaan en naar de inhoud gaan

HRM consultancy

Image
Reijn
Tekst

HRM-uitdagingen in de publieke sector

De afdeling HRM vormt een spilfunctie bij veel uitdagingen. Denk aan het tekort aan personeel, het geluk van medewerkers, duurzame inzetbaarheid, doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving of employee experience. Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die op de agenda van HRM’ers in de publieke sector staan.

Tekst

De juiste HRM professional

Tekst

De HRM-consultants van Reijn zijn een energieke club van HR-professionals die hun passie voor het vak en hun ervaring graag met iedereen delen. Zij zijn de verbinder tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering. Met hun praktische instelling willen ze een bijdrage leveren aan toekomstbestendige organisaties in de publieke sector. Niet alleen door hen te helpen met de grote uitdagingen waar deze organisaties voor staan, maar vooral door te helpen wanneer en waar het nodig is.

Zo kunnen de HRM-consultants van Reijn aan de slag op interim- of projectbasis. Bijvoorbeeld als jouw organisatie uit de brand geholpen moet worden door capaciteitsproblemen of als er bij een specifiek project (extra) kennis nodig is. Denk hierbij aan het ontwikkelen van HR-beleid, implementeren van nieuwe wet- en regelgeving of het aanpakken van een specifiek thema. De thema’s waarvoor organisaties bij Reijn aankloppen zijn onder andere: werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning en recruitment.

Geen opdracht maar wel een hulpvraag? Onze HRM-consultants staan ook op afroep voor jou klaar om je te helpen met HR-advies, antwoord op incidentele vragen of hulp bij casuïstiek of complexe HR-vraagstukken. Meer weten over de abonnementen die we hierin aanbieden?

Neem contact op

Tekst

HRM consultancy via Reijn betekent

Tekst
Image
Reijn icon

Samenwerken met persoonlijke en vakkundige professionals

Tekst
Image
Reijn icon

Gegarandeerde frisse blik

Tekst
Image
Reijn icon

Actuele kennis en ervaring met een groot netwerk van HRM-professionals

Tekst
Image
Reijn icon

Altijd een stap extra

Inzicht in waar je staat met personeelsplanning

Met strategische personeelsplanning werk je toe naar de juiste mens op de juiste plek. Nu en in de toekomst. Kwalitatief en kwantitatief. Lees hier meer over strategische personeelsplanning of doe de SPP-scan om te zien waar jouw organisatie staat.

Meer over SPP

Image
Reijn Professionals

Een frisse HRM blik

Onze HRM-consultants kenmerken zich door een frisse blik, een scherp oog en een praktische benadering. Geen dikke pakken papier, maar praktische maatwerkoplossingen die organisaties echt verder helpen. Met werkgeluk in ons DNA, geloven we als geen ander dat het vooral ook begint met energie en (werk)plezier.

Of er nu een jong talent of een ervaren HRM’er bij jouw organisatie aan de slag gaat, de consultant werkt altijd met een open vizier, denkt in mogelijkheden en kijkt breder dan de opdracht alleen. Jij krijgt meer dan alleen de ‘job to be done’.

Ik heb een opdracht

Image
Reijn professionals

HRM-trainees

Al meer dan 10 jaar leiden wij middels een traineeship HR-talenten op tot volwaardig HRM-consultant en HR-adviseur. In het traineeship gaan onze Kleurgevers direct aan de slag met opdrachten bij klanten en volgen ze tegelijkertijd een opleidingsprogramma voor persoonlijke en professionele trainingen, intervisie en coaching. Een vliegende start van hun carrière!

Meer over de kleurgevers

Image
Kleurgevers III

Ervaren HRM-consultants

Naast trainees bestaat onze club ook uit ervaren consultants; HRM’ers die al een aantal jaar werken als adviseur of projectleider, hoofdzakelijk in de publieke sector. Kundige, betrokken en enthousiaste adviseurs die snel aan de slag kunnen!

Maak kennis met onze meesters

Image
Reijn

HR-zzp’ers

Het komt soms voor dat een opdracht vanwege beschikbaarheid of specifieke expertise, niet door een van onze consultants ingevuld kan worden. Wij beschikken ook over een groot netwerk aan HR-zzp’ers die wij echt kennen en kunnen benaderen voor uiteenlopende opdrachten. Wij onderhouden actief contacten met hen, waardoor we ook hier een juiste match kunnen garanderen.

Image
Reijn

Samenwerken met de consultants Reijn

De consultants werken in een hecht team en hebben allen toegang tot een groot netwerk van (HRM) zzp’ers, klanten en gespecialiseerde partners. Daarnaast is Reijn onderdeel van de Driessen Groep; een brede HRM-dienstverlener met al ruim 25 jaar ervaring binnen de publieke sector. Op deze manier is een antwoord op een vraag snel gevonden.

Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Zo kunnen wij altijd professionals leveren waar jouw organisatie op kan bouwen en met plezier mee kan samenwerken. Dit betekent dat:

  • Wij zorgen voor een goede inventarisatie van de benodigde expertise en behoeftes.
  • Onze consultants continue kunnen blijven groeien, zowel persoonlijk als professioneel.
  • Wij periodieke contactmomenten (VAK-dagen, Breijn-sessies) organiseren voor onze consultants om Goed Bekend te blijven met elkaar en actuele kennis te delen.
  • Er altijd minimaal één evaluatie moment is.
Image
Reijn Professionals

Onder andere deze organisaties kiezen voor HRM consultancy via Reijn

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie de juiste HRM-professional op het juiste moment? Beschik je over een opdracht en zoek je een HRM-consultant? Of wil je voor langere tijd een HRM-expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in zowel ervaren HRM-consultants als trainee HRM-consultants. Als Reijn zijn wij meesters in het verbinden en ontzorgen.

ja, ik wil meer weten