Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
Dag van de inhuur
Tekst

Dag van de Inhuur

In toenemende mate vormt externe inhuur een ‘vak apart’ op het snijvlak van Inkoop en HR. Een vak wat bovendien volop in ontwikkeling is, ingegeven door factoren als politiek en wet- en regelgeving, structurele krapte en behoefte aan overzicht en grip.

Tijdens de ‘Dag van de Inhuur’ word je door experts uit het veld bijgepraat over de ontwikkelingen en ga je met vakgenoten in gesprek over diverse uitdagingen. Van Aanbestedingen tot Zzp. Met als resultaat een actuele kijk op de wereld van Externe inhuur en praktische handvatten om direct in jouw organisatie toe te passen.

Een dag die je als Inkoper en HRM’er niet mag missen!

Tekst

Programma dinsdag 15 november

Kanaal30
Kanaalweg 30
3526KM Utrecht

Routebeschrijving

Tekst

09:00 - 09:30

Ontvangst

09.30 - 09.45

Welkomstwoord

09.45 - 10.45

Inhuur & de arbeidsmarkt van morgen (plenair)
Hugo-Jan Ruts, ZiPconomy

10.45 - 11:00

Koffiepauze

11.00 - 12.00

Break-out sessies ronde I

12.00 - 12:15

Afsluiting plenair

12:15 - 13.00

Lunch

13.00 - 14.00

Break-out sessies ronde II – Optioneel

Keynote speaker Hugo-Jan Ruts – ZiPconomy

Inhuur & de arbeidsmarkt van morgen

Een blijvende behoefte aan wendbaarheid als het nieuwe normaal, andere verhoudingen tussen interne en externe flex, hybride werken als permanente factor. Een paar grote trends die de agenda van HR bepalen. En dan heeft het kabinet ook nog eens haar plannen voor hervorming van de arbeidsmarkt bekend gemaakt (als reactie op o.a. de Commissie Borstlap en een SER advies). Kortom: een buitengewone dynamische en interessante mix aan factoren om eens bij stil te staan.

Image
Hugo-Jan Ruts
Tekst

Break-out sessies

We organiseren break-out sessies die live plaatsvinden, verspreid over diverse zalen op de Brainport Human Campus. Gedurende de dag woon je twee sessies bij. Hierin word je bijgepraat, doe je kennis op of ga je écht aan de slag. Voor deze sessies maak je je keuze kenbaar tijdens je aanmelding.

Rémon van Buuren, onafhankelijk adviseur externe inhuur bij Significant

Break-out: Inhuurdilemma’s

Bij het aanbesteden van externe inhuur kunnen er allerlei dilemma’s op het pad komen van inkoop en HRM. Want waar begin je? Wat is de ambitie en behoefte? Wel of geen centralisatie van inhuur? Organiseren we dit zelf of besteden we het inhuurproces uit? Op welke thema’s beoordelen we de inschrijvende partijen? Dergelijke vragen en dilemma’s kunnen zomaar ter discussie staan als je aan de slag gaat met strategiebepaling en de inkoop van externe inhuur. Tijdens deze break-out sessie behandelen we vooraf ingezonden dilemma’s van de deelnemers en gaan we op zoek naar antwoorden en praktische tips. Plaats je dilemma in het opmerkingenveld onderaan deze pagina.

Image
Rémon van Buuren
Michel van Hoeij, directeur Jeij & Bart Broenink, marketingadviseur Driessen Groep

Break-out: Hoe sterk is jouw (opdrachtgevers)merk?

Wist je dat meer dan 80% van de flexibele professionals wel eens een opdracht aan zich voorbij laat gaan omdat ze geen connectie voelen met de opdrachtgever? Het hebben van een sterk opdrachtgeversmerk – helemaal in tijden van krapte – is belangrijker dan ooit tevoren. Tijdens deze break-out sessie nemen Michel van Hoeij en Bart Broenink je mee in de overwegingen van flexibele professionals om voor jou te kiezen. Of juist niet te kiezen. Je gaat naar buiten met nieuwe inzichten én de 6 ingrediënten die jouw opdrachtgeversmerk tot een succes kunnen maken.

Image
Reijn
Brian Holtrop & Justin Schouten, adviseurs recruitment Reijn

Break-out: Hoe (ver)bind ik interim-professionals in een gespannen arbeidsmarkt?

Heeft jouw organisatie ook te kampen met veel openstaande opdrachten, en weinig of geen geschikte professionals? Dat is niet zo gek, want de spanning op de arbeidsmarkt is ongekend hoog! Met deze break-out sessie helpt Reijn jou en jouw organisatie graag op weg. Wij geven je praktische tips om in deze gespannen arbeidsmarkt de juiste interim-professionals te werven op de juiste momenten. Ook bieden wij de gelegenheid om tijdens deze sessies ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Heb je al een concrete vraag of uitdaging waar je over in gesprek wilt, vermeld dit dan in het opmerkingenveld onderaan deze pagina.

Image
Reijn
Tekst

Meld je aan

Deelname aan de Dag van de Inhuur is kosteloos. Meld je aan en wij zien je graag dinsdag 15 november.