Overslaan en naar de inhoud gaan
Tekst

Reijn Ambachtstest

Durf jij kleur te bekennen?

Het HRM ambacht is door diverse economische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen continu aan verandering onderhevig. HRM vandaag de dag vraagt om sterke professionals die kleur durven te bekennen. Die als meesters in hun vakgebied meegaan met de ontwikkelingen en de uitdagingen voor hun organisatie omzetten in kansen en mogelijkheden.

De 14 stellingen benadrukken, vanuit onze visie op HRM, diverse onderdelen van HRM die bepalend zijn om in het nu als sterke professional je vak uit te kunnen oefenen. Ben jij het eens of oneens met deze stellingen? Durf jij kleur te bekennen? Beantwoord de stellingen op basis van jouw persoonlijk mening en laat hierbij de organisatie waarin je eventueel werkzaam bent los.

Start de test

Highlightblok items

 • Tekst

  Eenvoudig en snel

  Deze scan geeft binnen enkele minuten inzicht in jouw kijk op HRM. Ben jij de traditionele HRM’er of juist de échte meester in HRM met een vernieuwende blik? Doe de test en kom erachter.

 • Tekst

  Vrijblijvend advies

  Natuurlijk gaan we op basis van de resultaten van deze scan graag persoonlijk met je in gesprek.

 • Tekst

  Laat je inspireren door onze meesters

  Na de test kun je de inspiratiewhitepaper aanvragen. Hierin geven onze junior, medior en senior meesters hun kijk op het HRM-speelveld. Ontdek nieuwe inzichten en laat je inspireren.

Block
Foto
Image
Dion Gijsbers
Dion Gijsbers
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20